Oslavte příchod Nového roku na silvestrovském večírku v Pacha Sharm (Sharm El Sheikh) - Aktuálně o Egyptě | Co se děje v Egyptě

egypt-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Oslavte příchod Nového roku na silvestrovském večírku v Pacha Sharm (Sharm El Sheikh)

Sharm El-Sheikh je město ležící na jižním cípu Sinajského poloostrova v South Sinai Governorate v Egyptě, na pobřežním pásu podél Rudého moře. A právě v tomto městě se nachází noční klub Pacha - Sharm El Sheikh. Kluby Pacha je možné navštívit v Ibize, Londýně a dalších evropských centrech, ale pouze Pacha Sharm ztělesňuje podstatu ducha mystické Arábie pro její čistý požitek. K dispozici je bazén ve tvaru laguny s vodopády, bar, taneční parket, VIP místnost, terasa, či beduínské stany plné nadýchaných polštářů. Klub Pacha je předním nočním klubem v Egyptě, s kapacitou více než 3000 návštěvníků.
A otázka zní... kde budete na Silvestra? Sedět před televizní obrazovkou a pojídat zbytky vánočního cukroví? Nebo máte chuť tančit a oslavit příchod Nového roku pod pouštním nebem Egypta, zatímco vám některý z top DJs bude pouštět populární hity a melodie až do časných ranních hodin? Tak to nejsou sliby, to je Silvestr PURE PACHA, největší a nejvíce okouzlující party roku, kterou hostí Pacha Sharm El Sheikh. Obklopeni divy starověkého Egypta, úžasné pouštní pozadí, hypnotická oslnivá světelná show, exploze zvuku a celková atmosféra klubu, to je ten ráj a perfektní protilék na staré oslavy příchodu Nového roku, na které jen tak nezapomenete.
I přes nedávné události na Blízkém východě, Egyptě je stále jednou z nejbezpečnějších destinací. Pacha
Sharm
navíc uspokojí všechny vaše potřeby, ať už je to párty do ranních hodin, relaxace na pobřeží, či
potápění se 1. ledna v křišťálově čisté vodě. Silvestr v Pacha Sharm je bezpečné, příjemné místo určení, pokud se rozhodnete opravdu slavit!

 


 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje