Mezinárodní výstava krásy Beauty - Fitness Exhibition míří do Káhiry - Aktuálně o Egyptě | Co se děje v Egyptě

egypt-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Mezinárodní výstava krásy Beauty - Fitness Exhibition míří do Káhiry

Egypt hostí již 6. ročník mezinárodní výstavy krásy Beauty & Fitness Exhibition, která se bude konat od 30. září do 2. října 2012 v Káhiře. Místem konání se opět stane největší egyptský maloobchodní a zábavní komplex Cairo InterContinental City Star.
Výstava Beauty & Fitness Exhibition se stává místem setkání nejen "profesionálů krásy", ale i evropských a afrických společností Středního východu. Jejím cílem je rozvíjet podnikání převážně v kosmetickém a
wellness průmyslu a zvyšovat povědomí o významu lidské krásy. Je to výstava, na které největší kosmetické a zdravotní firmy odhalí své nejnovější produkty, technologie a trendy v tomto odvětví a návštěvníci si zde mohou osobně vyzkoušet různé pleťové vody, lektvary nebo make-upy. Beauty & Fitness je největším a nejvíce vzrušujícím veletrhem pro krásu a wellness průmyslu v Egyptě. Tato každoroční výstava nabízí skutečnou obchodní platformu všem profesionálům krásy a zdravotní péče, aby zde předvedli své rozsáhlé produkty a služby a mohli zde generovat obrovské marketingové příležitosti. Sočasně výstava pomáhá obchodníkům navázat nové obchodní vztahy a formou obchodní sítě ovlivňovat zákazníky prostřednictvím inovativních produktů, služeb a zajímavých fitness nápadů. To umožní vystavovatelům interakci tváří v tvář s potenciálními návštěvníky, zajímající se o zdravotnictí, krásu a fitness průmysl. Beauty & Fitness Egypt 2012 bude sloužit jako ideální místo k podnikání, rozvíjení obchodní spolupráce a rozšíření obchodní základny v Africe a na Středním východě. 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje